Automatizált szkennerdigitalizáló - 42" nagyság

Szabásminta / sablon beolvasási területe: 106 cm széles szkenner

A rendszer fő jellemzői a garantált pontosság; hálózati / e-mailes adat elérés; és több felhasználó egyetlen szkennerrel történő támogatása, amely megkönnyíti a kommunikéciót és a különböző helyszíneken lévő gyárak közötti célszerű interakciók lehetőségét. A digitalizáló és a szoftver az iparági szakértők a piacon elérhető legjobb digitalizáló rendszernek tekintik. A világ legnevesebb cégei használják.

Beletartozik egy 42″ szkenner, amely biztosítja a szabásminták gyors és pontos beolvasását.

Folyamat:

Helyezze a tarólapok közé a szabásmintákat, majd automatikusan digitalizálja és rendszerezze a modelleket!

szabásminták automatizált szkennelése
sablon, szabásminta digitalizálás

Digitalizálás

Használa egyszerű, helyezzen több syabásmintát vagy sablont egy vinyl tartóba , és vezesse be őket a széles formátumú szkennerbe. Miután a minták átmennek a szkenneren, a szabásmintákat elválasztják, és minden kép azonnal megjelenik a számítógép képernyőjén.

A szoftver automatikusan azonosítja az összes releváns vonalat, sarkot, bevágást és szaggatott vonalat, intelligensen figyelmen kívül hagyva a szükségtelen firkát.

A szabásminták már digitalizálva vannak!

 

 

Szerkesztés

A szabásminták digitalizálása után a felhasználók az intuitív szoftverszerkesztő eszközökkel módosíthatják a digitális mintákat.

A szerkesztő eszközei közül néhány szerkesztési lehatőség:

alkatrészek egyesítése, tükrözés, vonal korrekció, jelölések becsípések, foratok jelölése, szabásvonalak létrehozása és még sok minden más. Mivel minden gyártás-előkészítő műhely más és más, ezért a beállítások testre szabhatóak, a felhasználói igényeknek megfelelően módosíthatók.

 

Exportálás

A rendszer kompatibilis az összes főbb CAD / CAM rendszerrel

Gerber, Optitex, Lectra (IBA és MDL), ASTM, DXF, AAMA, Illustrator, Investronica, Assyst, Rhino, SolidWorks, Browzwear, Clo3D és AutoCad. Az exportálható fájlformátumok HPGL / Plot, PDF és JPEG.

A digitalizálást követően, a szabásminták a helyi számítógépen vagy hálózaton mentésre kerülnek és könnyedén megnyithatók a meglévő CAD / CAM szoftverben.

 

Gyors

A szabásminta digitalizáló rendszer lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy ötször gyorsabban digitalizáljanak, mint a digitalizáló asztal segítségévek vagy más digitalizáló eszközzel. Még az összetett mintadarabokat is másodpercek alatt digitalizálja. Egy olyan kabátot, amelynek digitalizálása egy digitalizáló táblán 2 órát vesz igénybe, kevesebb mint 20 perc alatt elkészülhet.

A szabásminta digitalizáló szoftver képes egyszerre több alkatrész beolvasására, majd digitális formában ezeket egymástól szétválasztja.

 

Pontos

A rendszer nagy pontosságot kínál. 1/100-as pontosságú, sokkal pontosabb, mint a legpontosabb emberi digitalizálóknál. Amikor digitalizál a programmal, biztos lehet benne, hogy a szabásmintáit pontosan, a valós méreteknek megfelelően digitalizálja.

A soha nem tér le a vonaltól és soha nem fárad el. Tehát a digitalizálási hibákat gyakorlatilag kiküszöbölik.

 

 

Egyerű a kezelése

A rendszer kezelése nagyon egyszerű és intuitív. A rendszerfelület egyszerű és gyorsan megtanulható azoknak is, akiknek alig vagy egyáltalán nincs számítógépes tapasztalatuk.

A rendszer gyorsan és egyszerűen integrálható a működésébe, hogy azonnal megkezdje a termelékenység javítását és a költségek csökkentését.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype