Digitális technológia a maximális teljesítmény eléréséhez

Szabászgépeink következetesen a kompozit anyagok széles skálájának automatizált és digitalizált vágásához igazodnak. Ha kompozit anyagok vágását magas hatékonysággal szeretné megvalósítani, szabászgépeink többlapos teríték szabására is kiválóan alkalmasak 6cm vákuumozott magasságig. Legyen szó szén-, üveg-vagy aramid szálakról.

TERMÉKKERESŐ

Melyik OROX szabászgép ajánlott az Ön gyártási profiljához?

Keresse meg  a megfelelőt

Kompozitok szabása, gépipar

Jármű

A könnyű és nagy szilárdságú anyagok nélkülözhetetlenné váltak a járművek gyártásában. Az utasszállító repülőgépeken vagy belsőépítészetben például egyre több műanyag alapú megoldást használnak. Ezzel jelentős súlycsökkentést garantálva a készterméknek.

Sport és autóipar

Amikor az energiafogyasztás csökkentéséről és a teljesítmény növeléséről van szó, az olyan témák, mint a gyorsulás, a merevség vagy a rezgéscsillapítás, általában a kompozit alkatrészek a megoldás. Az Orox Textech szabászgépek a legkülönfélébb szálas kompozitok szabására is alkalmasak.

kompozitok, műszaki textília vágása

Ipari alkalmazások

Magasan integrált gyártósorokat üzemeltet szálas kompozit anyagok további feldolgozására? Ön azzal a kihívással néz szembe, hogy gazdaságosan nagy mennyiségben gyártson könnyű termékeket, és a legmagasabb minőségi követelményekkel rendelkező ügyfelek számára? Moduláris, rugalmas és költséghatékonyan bővíthető gépkoncepciót kínálunk a legkülönfélébb anyagok precíz vágására.

Szélenergia

Az üvegszál erősítésű műanyagok nélkülözhetetlenné váltak a szélturbinák építésében. A rotorlapátok, toronyelemek vagy más alkomponensek vágott részeinek vágására is alkalmasak az Orox Techtex szabászgépek technológiája.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype