OROX - Olaszország, Bergamo...

Az OROX® egy olasz cégcsoport Bergamo ipari kerületében, vezető szerepet tölt be a ruházati cikkek, a bútorok, az autóipar és a textilipar piacán.

Az OROX® világszerte több mint 1.000 automata szabászgépet telepített, több mint 40 országban, és a CAD / CAM üzletágban alkalmazott technológiák globális szolgáltatója.

Az OROX® az évek során erős műszaki identitást tartott fenn, így a mai napig a csúcstechnológiával foglalkozó vállalat fejlett és szabadalmaztatott berendezéseket kínál, hogy ügyfeleink számára konkrét előnyöket biztosítson üzleti tevékenységükben.

Küldetésünk, hogy a legújabb technológiát nyújták a szabászaton, növelve a szabás minőséget és a termelékenységet, és főként csökkentve a munkaerő költségét, az alapanyagok felhasnálását és az idő megtakarítását.

„Tegyen többet kevesebbel” – ez a mottójuk, és ennek az ambiciózus célkitűzésnek az elérése érdekében folyamatosan fejlesztik megoldásainkat képzett K + F és gyártási csapataink révén, amelyek a személyzet 75% -át képviselik.

#minőség #innováció #jövőkép