OROX Automata szabászgép Flexo Falcon C250

Terítékmagasság:  egyrétegű – 2,5 cm vákuumozott magasság

Innovatív automata szabászgép, az alapanyag továbbítása folyamatos. A szabászgép különlegessége a a pontos és nagy teljesítményű vágófej. Szabás egylapostól 2,5 cm-es teríték magasságig. Ideális megoldás kis- és közepes méretű gyártáshoz, textília szabásához lehetővé téve az energiafogyasztás drasztikus csökkentését; ez és más előnyök jelentős termelési költségcsökkentést.

Robot Flexo vágófej

Többpontos késvezető rendszer a pontos szabás eléréséhez. Az Intelligens késélező rendszer biztosítja az egyenletes, folyamatos magas minőséget és a megbízható működést.

Érintő képernyő

Érintő képernyős kezelőpanel valós idejű vezérléshez, amely időmegtakarítást és hatékony munkavégzést eredményez.

Elektonikus vákuum érzékelő

A megfelelő vákuum létrehozásához optimalizálja a szívás erősségét, az elektronikus vákuum érzékelő segítségével.

Elektronikus kés ellenőrzés

Elektronikus eszköz a kés elhajlásának észlelésére, amely gyorsan kompenzálja a kés szögét. Vastag szöveteke, matracok szabása esetén negyon hasznos.

Szabászgép  T mozgása

A szabászgép automatizált mozgatása két terítőasztal között. Így a szabászgép megszakítás nélkül működik, a teljesítmény maximális kihasználásának eléréséhez.

Folyamatos vágási rendszer

A folyamatos szövettovábbítás technológiája a szabás új korszaka, amely lendületet ad az általános termelékenységnek, 15% -kal csökkentve a szabás idejét.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype