Műszaki textíliák szabása – hatékony és gazdaságos

Szövetek, kötött alapanyagok, nem szőtt textíliák, filcek – a műszaki textíliák választéka széles, csakúgy, mint az alapanyagok szabásával szemben támasztott követelmények. Az Orox szabászgépekkel történő vágás az ilyen alapanyagok feldolgozására irányulnak. A nagy teljesítményű vákuum rendszer megbízhatóan rögzíti az anyagokat a szabászasztalon.

TERMÉKKERESŐ

Melyik OROX szabászgép ajánlott az Ön gyártási profiljához?

Keresse meg  a megfelelőt

bőtoripari automata szabászgép

Bútorkárpit

Bútorok kisszériás gyártásával foglalkozik vagy egyedi megrendeléseket készít a vevői igényekhez igazítva? Szeretné lecserélni a nehézkes és helyigényes kartonsablonokat digitális szabásmintákkal, és optimalizálni az anyagfelhasználás mértékét? Az Orox szabászati rendszer segítségével digitalizálhatja szabásmintáit majd a tökéletes vágórendszerrel működő szabászgépeken az automatizált szabást is elkészítheti.

 

lakástextil szabása, automata szabászgép

Lakástextília

A digitalizáció megváltoztatja a lakástextíliák piacát; Az igény az egyedi méretre gyártott függönyök, párnák, ágyneműk, stb iránt egyre növekszik. A gyártók egyre rövidebb termék-életciklusokat elvárásoknak kell megfelelniük és digitalizálják a szabászati folyamatok hosszadalmas munkafázisát az automatizált szabászati rendszerrel.

 

autógyártás, kárpitosipar, automata szabászgép

Autóülések

Autóülések gyártásával foglalkozik, rövid határidővel kevés raktáron lévő alapanyaggal egyedi gyártásra? Ezután automatizált egylapos és teríték szabására is alkalmas szabászgépeink ideális megoldást jelentenek az Ön szabászata számára.

 

Szőnyegek és padlóburkolatok

A digitalizáció a szőnyegek vagy padlószőnyegek vágását is megváltoztatja. Egyedi méretben egyre több és változatosabb terméket gyárt? Rövid a gyártási határidő? Automatizálja a szabást az Orox digitális szabászati technológiájával.

 

ponyva gyártása, szabásminta készítése

Ponyvák, sátrak és textil építészet

A könnyű textil szerkezetek manapság divatosak. A szabászat digitalizálása a helyes válasz az anyagok és minták növekvő választékára. Válassza az Orox vágási technológiáját a szabás elkészítéséhez, hogy a legmagasabb hatékonysággal tudja a digitalizálás és szabás folyamatát elvégezni.

 

árnyékoló rendszerek, ponyvák gyártása

Árnyékoló rendszerek

A műszaki szövetek akrilból vagy poliészterből történő szabása magas követelményeket támaszt a szabással szemben. Digitális szabászgépeink számos innovatív funkcióval vannak ellátva, és következetesen az ilyen anyagok vágására irányulnak. Csökkentse a gyártási időt, automatizálja a szabás teljes folyamatát.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype